Thu 08.04.2021 19.00 - 21.30

JuuriJuhla – RotFest: Värttinä & Paleface

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A



To 8.4.2021 klo 19 

Ennakkoon 2.4.2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät tähän ajankohtaan 8.4.2021 sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti. Rahanpalautusta voi hakea 30.6.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus

*

JuuriJuhlassa Värttinän rautaiset ja riehakkaat muusikot nousevat samalle lavalle Palefacen kanssa. Yleisöllä on lupa odottaa verbaalista ja musiikillista ilotulitusta, jossa hiki virtaa ja asennetta riittää!

Pohjois-Karjalan Rääkkylässä vuonna 1983 perustettu Värttinä on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia ja palkituimpia yhtyeitämme. Maailmanmusiikin kärkinimiin kuuluva Värttinä luo kuulijoidensa eteen tarinoita menneestä ja tästä päivästä, hyödyntäen musiikissaan karjalaista laulu- ja pelimanniperinnettä. Värttinän viimeisin albumi ”Viena” syntyi kunnianosoituksena Vienan Karjalan runolaulajille – tuhansia vuosia vanhalle kansanperinteelle, joka oli myös Kalevalan keskeisiä rakennusaineita.

Paleface eli Karri Miettinen taas on Suomen hiphop-skenen mammutti ja verbaalinen nero, joka on viime vuosina ottanut tuotantoonsa entistä enemmän kaikuja protestilaulujen maailmasta. Paleface on omalla tavallaan tämän päivän runolaulaja, joka on ammentanut sanoituksiinsa aiheita historiasta ja tökännyt terävällä kynällään rohkeasti myös yhteiskunnan kipupisteitä.

www.varttina.com
www.facebook.com/PalefaceOfficial
www.juurijuhla.fi

Kesto 2 h 30 min, sis. väliaika

Liput 25/20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Naulakkomaksu 2 €
Kaikukortti-tapahtuma

Venue
Sellosali