Fri 12.02.2021 19.00 - 20.00

Manna Trio

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 APe 12.2.2021 klo 19


Laulaja, säveltäjä, sanoittaja Manna on monipuolinen artisti sekä taiteilija, joka on tottunut tekemään musiikkia omaehtoisesti. Neljän albumin verran englanninkielistä musiikkia julkaissut, Kerkko Koskinen Kollektiivissakin vaikuttanut Manna rakensi uuden projektin, jonka tuloksena syntyi suomenkielisiä kappaleita myös yhdessä muiden tunnettujen lauluntekijöiden kanssa.

”Suomenkielinen EP on ollut itselleni uudenlainen tapa tehdä. Olen tottunut säveltämään ja sanoittamaan pidemmälle yksinäni ennen kappaleiden esittämistä muille levytyksessä (mukana) oleville. Tällä EP:llä työskentelin yhteistyössä arvostamieni kollegojen kanssa jo kappaleiden syntyhetkestä lähtien ja se toi kappaleisiin uudenlaista synergiaa”, Manna kertoo. ”Erilainen tekemisen tapa oli myös tietoinen valinta erottaa suomenkielinen ja englanninkielinen materiaalini toisistaan, ihan jo prosessinkin tasolla.”

EP:n ensimmäinen single Ai tämä oli taivas, on kirjailija, runoilija ja muusikko Miki Liukkosen kanssa sanoitettu ja osa Matti Mikkolan (Tehosekoitin, Saimaa) kanssa yhdessä sävellettyjen kappaleiden kokonaisuutta. Kappaleen on tuottanut Tuomo Prättälä.

Kesto n. 1 h 

Liput 16 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Kaikukortti-tapahtuma

M annan verkkosivut

Venue
Sellosali