Thu 16.09.2021 18.00 - 19.00

Karamzinin kahvihetki: Joel Haahtelan kirjailijahaastattelu

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3. 02940 Espoo

Kiehtovasti ja älykkäästi kirjoittava Joel Haahtela etsii kirjoissaan kauneutta, yhteyttä ja harmoniaa - ihmisenä olemisen kipeyden tuntien.

Haahtela on toiminut kirjailijana vuodesta 1999 lähtien ja julkaissut 12 teosta, joista kaksi on ollut Finlandia-ehdokkaana. Hänen kaksi viimeistä teostaan, Adèlen kysymys (2019) ja Hengittämisen taito (2020), sukeltavat etsintämatkalle historiaan ja luostarien elämään.

Johtava kirjastopedagogi Taru Björkman Tapiolan kirjastosta haastattelee Haahtelaa keskustellen hänen kanssaan sekä kirjailijan työstä että tuoreimmista teoksista. Tapahtumassa mukana pieni pop-up kirjasto, josta voi lainata kirjoja pääkaupunkiseudun kirjastokortilla. Tarjolla kahvia.

Toinen Joel Haahtelan kirjailijahaastattelu jo iltapäivällä 16.9. klo 14.

Kuva Otava / Dorit Salutskij

 

Karamzinin kahvihetket

Karamzinin kahvihetket on uusi kahvintuoksuinen tapahtumasarja aikuiseen makuun. Lasten kulttuurikeskus Aurora tarjoaa kauniin ympäristönsä eri ikäisten taide-elämyksille.
 

Huomioita

Tapahtuma pidetään Lasten kulttuurikeskus Auroran Meijerissä, joka on Auroran korttelin rakennuksista Järvenperäntien puoleisin.

Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee Träskändan puistotien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

 

Venue
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Meijeri
Organizer
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Price
8 € (+toim, maksu alk, 1 € / ostos) Lippupiste
Kaikukortti käy.
Suosittelemme lippujen ennakko-ostoa sekä tulostusta etukäteen paperille. Puhelinten verkkoyhteyksiin voi tulla konserttipaikalla häiriöitä.
Duration
n. 1 t