Thu 08.04.2021 14.00 - 14.45

Karamzinin kahvihetki: Konsertti - Kevään ensi kukkaset

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3. 02940 Espoo

Kevään edistyessä ja luonnon heräillessä talviuniltaan on aika ihastella sitä värikkyyttä mitä yhä vihertyvämmällä luonnolla on tarjota niin värikkäiden kukkien kuin aurinkoa heijastelevan vedenpinnan kautta. Oppaina tällä matkalla mm. osia Sibeliuksen kukka-sarjasta.

Keväisiin tunnelmiin meidät johdattaa pianotaiteilija Ari Romppanen.

Kuva Saara Vuorjoki Music Finland

 

Karamzinin kahvihetket

Karamzinin kahvihetket on uusi kahvintuoksuinen tapahtumasarja aikuiseen makuun. Lasten kulttuurikeskus Aurora tarjoaa kauniin ympäristönsä eri ikäisten taide-elämyksille.
 

Huomioita

Tapahtumaan on erittäin rajattu kapasiteetti ja yleisön kohtaamiset minimoidaan terveysturvallisuuden toteutumiseksi. Pullakahvio on edelleen tauolla samasta syystä. Tarjoamme kahvit yleisölle sisääntullessa.

Tapahtuma pidetään Lasten kulttuurikeskus Auroran Meijerissä, joka on Auroran korttelin rakennuksista Järvenperäntien puoleisin.

Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee Träskändan puistotien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

 

Venue
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Meijeri
Organizer
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Price
8 € (+toim, maksu alk, 1 € / ostos) Lippupiste
Kaikukortti käy.
Suosittelemme lippujen ennakko-ostoa sekä tulostusta etukäteen paperille. Puhelinten verkkoyhteyksiin voi tulla konserttipaikalla häiriöitä.
Duration
n. 45 min