ke 02.09.2020 09.30 - to 27.05.2021 13.00

KÄSITYÖKOULU ROBOTIN PIIRTOROBOTTI-TYÖPAJA

Käsityökoulu Robotti - Järvenperäntie 1-3

Käsityökoulu Robotin piirtorobotti-työpajassa rakennetaan omat piirtorobotit! Tutustumme yhdessä ihmetellen ja tutkien sähköön, virtapiiriin, elektroniikan osiin eli komponentteihin ja kokeilemme erilaisten sähkörakentamisen työkalujen käyttöön. Työskentelyn lomassa pohdimme millaisia robotteja on olemassa, miten ne toimivat ja miksi niitä on olemassa. Entä millaisia olivat menneisyyden robotit ja millaisia ne ovat tulevaisuudessa?

Työpaja on suunnattu alkuopetusikäisille. Robotit rakennetaan 2-3 kolmen hengen raksailu-tiimeissä, missä kaikki pääsevät tekemään oman osansa. Ryhmät saavat robotin omakseen kouluun vietäväksi.

Työpajaan osallistuvat ryhmät saavat vinkkejä ja oppimateriaaleja jatkotyöskentelyyn.

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Työpaja tilattavissa 5.9.2020-27.5.2021 välillä keskiviikko tai torstai aamupäiviksi klo 9.30-11.00 tai 11.30-13.00. Varaukset: roi@kasityokoulurobotti.fi

Työpaja järjestetään Lasten kulttuurikeskus Aurorassa (Järvenperäntie 1-3. 02940 Espoo). Työpajaan voidaan ottaa enimmillään kolmenkymmenen oppilaan ryhmä.

Ikäsuositus
1.-2. lk
Kieli
Suomi, englanti
Kesto
1,5 tuntia

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.