to 08.08.2019 09.00 - pe 04.06.2021 19.00

Leluja ja leikkejä KULPS! -opastus

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Oletko koskaan miettinyt, millaisia leikkejä isäsi ja äitisi leikkivät lapsena? Entä millaisia leluja oli mummilla ja vaarilla, tai mummin mummilla ja vaarin vaarilla? Tällä kierroksella pääset tutustumaan vuosikymmenten leluihin ja lapsuuteen. Opastuksella oppilaat pääsevät myös koskettamaan ja kokeilemaan eri vuosikymmenten lasten leluja. Opastuksen aikana pohditaan myös oppilaiden oman lapsuuden eroja ja yhtäläisyyksiä suhteessa menneisyyteen ja nykyaikaan. Yli 20 lapsen ryhmät jaetaan kahteen osaan, jolloin puolet on opastuksella ja puolet tekee aiheeseen liittyvää omatoimista tehtävää pajassa ja sitten vaihdetaan päittäin. Koko vierailu kestää 1h.

Hinta
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen: lelumuseo@hevosenkenka.fi, puh. 050-5900137.

Ikäsuositus
1.-6.-luokkalaiset
Kesto
1h

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.