pe 02.10.2020 10.00 - 10.45

Hilla ja Salaperäinen Saarni - KULPS!

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2

Reipas ja huoleton Hilla ilahduttaa koko perhettä uudessa värikylläisessä konsertissa Hilla ja salaperäinen saarni. Konsertti ja sen tarina sekä visuaalinen maailma pohjautuu syksyllä 2019 ilmestyneeseen samannimiseen kirjaan. Kekseliäs Hilla tempautuu ystäviensä kanssa mukaan seikkailuun, jossa musiikki lomittuu metsän tarinaan. Jännittävien tapahtumien mukana tutustutaan uuteen sekä leikitään rytmein ja hauskoin ääntein. Konsertin akustisin instrumentein soittava upea 5-henkinen orkesteri saa seurakseen myös espoolaisen Jousenkaaren 4. musiikkiluokan kuoron ja Hillan 3D-virtuaalikaverin Iivarin. Kolmiulotteinen maailma on kehitetty yhteistyössä Aalto-yliopiston Laserkeilauksen huippuyksikön ja Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen kanssa. 

Tarina ja kuvitus: Sari Airola
Musiikki: Mari Kätkä ja Tuomas Kesälä
Esiintyjät:
Mari Kätkä, Hilla, laulu ja harmonikka
Tuomas Kesälä, piano
Ville Vannemaa, puhaltimet
Matti Fredriksson, viulu ja kitara
Arto Nurmi, basso
Jartsa Karvonen, lyömäsoittimet
Jousenkaaren 4. musiikkiluokan kuoro

3D- ja virtuaalihahmot yhteistyössä Aalto-yliopiston Laserkeilauksen huippuyksikön ja Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen kanssa. 
 
Suositusikäraja 3 vuotta
Kesto 45min

KULPS!-1-2.luokat: pakollinen ilmoittautuminen alkaa 17.8.2020 täältä: Ilmoittautuminen

Tapahtumapaikka
Louhisali
Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen 1-2 luokille.

Kieli
Suomi
Kesto
n.45min.

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.