pe 02.10.2020 19.00 - 21.00

Six String Underground: Jesse Markin

Kannusali - Kannusillankatu 4

Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa “Folk” julkaissut Jesse Markin on noussut nopeasti kansainvälisen läpimurron kynnykselle. Elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä operoiva artistin ulosanti on suvereenia kuultavaa niin levyltä kuin livenäkin. Markin nousee parrasvaloihin myös taiten kirjoitetuilla lyriikoillaan, jotka kätkevät alleen monia ulottuvuuksia eivätkä pelkää ottaa kantaa isoihinkaan teemoihin.

Complexin ja Clashin kaltaisten arvostettujen brittimedioidenkin hehkuttaman artistin viime kesän festivaalikiertue huipentui hurmokselliseen esiintymiseen ääriään myöten täydellä Flown Balloon Stagella ja levyjulkkarikiertueen klubikeikat ovat olleet lähes järjestäen loppuunmyytyjä.

Helmikuussa 2020 Markin palkittiin Emma Gaalassa ”Kriitikoiden valinta” ja ”Vuoden tulokas” -pysteillä. Tiuhaan radiossa soineet hitit ”Jericho” ja ”Treat” sisältävä albumi nappasi tänä keväänä myös arvostetun Teosto-palkinnon.

Liberialaissyntyinen Markin vaikutti ennen soolouraansa yli 10 vuotta arvostetun The Megaphone State -yhtyeen rap-solistina.

18.30 Ovet auki/Doors
19.00 Duo Katri Somerjoki Katharsis 
20.00 Jesse Markin

Liput 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi. Kaikukortti-tapahtuma.

Klubeissa on seisomapaikat. Salin reunoilla ja parvella on rajoitettu määrä istumapaikkoja (ei ennakkovarauksia).

Kuva: Kai Kuusisto

Tapahtumapaikka
Kannusali
Tapahtumajärjestäjä
Kannusali
Hinta
25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi. Kaikukortti-tapahtuma.