pe 27.11.2020 16.30 - 18.30

April Jazz Club + WeeGee: Kari Ikonen solo feat. Mikko Hassinen (PERUTTU)

Espoon kaupunginmuseo, KAMU, Kaupunkitapahtumat Espoo, Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

April Jazz Clubin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama klubisarja tuo livemusiikin museoympäristöön. Konserttiin ja WeeGeen neljään museoon on perjantain alkuillassa vapaa pääsy. 

Suomen arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva, Yrjö-palkinnolla ja Jazz-Emmalla aateloitu pianisti, moogisti ja säveltäjä Kari Ikonen esittää uuden ”Impressions, Imrovisations & Compositions” soolopianoalbuminsa repertuaaria. Ikosen sävellyksissä ja improvisaatioistsa pianon sointikirjo on viety uusiin ulottuvuuksiin preparointeineen ja erikoistekniikoineen. Vaikutteita on ammennettu japanilaisesta koto-musiikista, sekä erityisesti arabimusiikista. Arabimusiikin maqam-asteikot mikrointervalleineen onnistuvat flyygelillä taiteilijan itse kehittämän ja maailmalla valtavasti kiinnostusta herättäneen Maqiano-keksinnön avulla. Konsertissa vierailee arabimusiikista niinikään innostunut rumpali Mikko Hassinen, joka soittaa muun muassa Riqq ja Daff-rumpuja.
Kari Ikonen, piano
Mikko Hassinen, perkussiot
Ebeli Show klo 16.30
Kari Ikonen solo feat. Mikko Hassinen klo 17.30

Vapaa pääsy!
 

Tulethan paikalle vain terveenä! Edellytämme kasvomaskin käyttöä 15 vuotta täyttäneille näyttelykeskuksen tiloissa ja tilaisuuksissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme lisäksi istumaan osoitetuilla paikoilla ja välttämään tarpeetonta kontaktia muuhun yleisöön tai henkilökuntaan, ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Järjestämme yleisön paikoituksen turvavälit huomioiden ja tilan siivousta on tehostettu. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi.

Syyskauden seuraavat April Jazz Club + WeeGee -illat:

4.12. klo 18 Elifantree
11.12. klo 16.30 Riitta Paakki Quartet
18.12. klo 16.30 Johanna & Mikko Iivanainen Duo


 
 

Tapahtumapaikka
Näyttelykeskus WeeGee
Tapahtumajärjestäjä
April Jazz Club ja Näyttelykeskus WeeGee
Hinta
Vapaa pääsy