pe 26.02.2021 09.00 - 13.00

Talvilomapuuhaa lapsille (PERUTTU)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo


 
Huom! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Pe 26.2.2021 klo 9-12.30

Tule viettämään talvilomapäivää Sellosaliin maksuttomien elokuvanäytösten ja työpajojen merkeissä! Salissa nähdään Nalle Puhin elokuva sekä Toy Story 4, lämpiön puolella taas hullaannutaan erilaisista tupsuista Hulluna tupsuihin! -työpajoissa.

Huom! Työpajoihin on rajoitettu kapasiteetti ja toivomme ennakkovarausta: sellosali@espoo.fi. Elokuvanäytöksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Hulluna tupsuihin! -työpajat:

Testaa tupsuntekoa Suomulaisten kanssa ja innostu materiaaleista. Tuunaa omat asusteesi tupsuin tai tee oma tupsupanta tai -pipo. Yhteistyössä Suomen muotoilukasvatusseura. Sopii kaikenikäisille! Pajat järjestetään Sellosalin lämpiössä.

Pajojen aikataulut:

Klo 9.15-10
Klo 10.30-11.15
Klo 11.30-12.30 (edistyneemmille)

Huom! Työpajoihin on rajoitettu kapasiteetti ja toivomme ennakkovarausta: sellosali@espoo.fi.

Elokuvanäytökset:

Klo 9-10
Nalle Puhin elokuva: Uudet seikkailut puolen hehtaarin metsässä (2011)

Ei ole aina helppoa olla Nalle Puh. Vaikeiden arvoitusten lisäksi hunaja saattaa loppua, Ihaan häntä kadota ja Puolen hehtaarin metsään ilmestyä kauhea Pahko, jota kaikki pelkäävät. Varsinkin Nasu, joka luonnostaan pelkää melkein kaikkea. Mutta ystävät auttavat toisiaan, ja nyt he ovat valmiita voittamaan kaikki vaikeudet, isot ja pienet, uusissa seikkailuissa Puolen hehtaarin metsässä.

K3
Kesto 1 h 3 min
Kieli: suomi

Klo 10.30-12.10
Toy Story 4 (2019)

Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli sitten kyseessä Andy tai Bonnie. Joten kun Bonnien itse askartelema rakas leluhahmo Kahveli julistautuu lelun sijaan “roskaksi”, Woody päättää näyttää Kahvelille, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna. Bonnien ja tämän perheen viedessä koko lelujengin mukanaan autolomalle Woody eksyy odottamattomalle sivupolulle, jonka varrelle osuu iloinen jälleennäkeminen hänen vanhan ystävänsä Bo Peepin kanssa. Sankarillisen Woodyn johtama leluporukka joutuu lomareissulla seikkailuun, josta ei vauhtia tai kiperiä tilanteita puutu.

K7
Kesto 1 tunti 40 min
Kieli: suomi, tekstitys: englanti

Elokuvanäytöksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tapahtumapaikka
Sellosali