ma 08.03.2021 14.00 - 15.00

Iltapäiväkonsertti: Anna Kokkonen trio (PERUTTU)

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Huom ! Tapahtuma on peruttu koronaviruspandemian takia. Pahoittelemme tilannetta.

***

Laulaja-lauluntekijä Anna Kokkonen tekee ihanaa lohtumusaa, josta kuulijat ovat kertoneet saaneensa voimaa ja toivoa elämäänsä. Kokkosen musiikissa herkät pop- ja folksävyt yhdistyvät elokuvallisiin äänimaisemiin. Konsertissa kuullaan tunnelmallista trio-kokoonpanoa, jossa Kokkosen lisäksi soittavat Marja Ahlsved (matkaharmooni) ja Jani Snellman (kontrabasso).


Anna Kokkonen on julkaissut kolme albumia ja yhden EP:n. Uutta materiaalia on luvassa lähiaikoina. Tuotannosta löytyy useita runsaasti radiosoittoa saaneita kappaleita. Radio Suomen listaykköseksi ovat päässeet biisit "Mitä rakkaus on" ja "Kesän askeleet". Kansainvälistä huomiota Kokkonen on saanut koskettavalla "Kultainen maa" -musiikkivideollaan, joka kertoo Falun Gongin harjoittajiin kohdistuneesta vainosta Kiinassa. Kokkosen musiikkia on kuultu myös monilla suosituilla Spotify-listoilla, kuten Herkimmät suomalaiset biisit ja Kotimaista Hidasta elämää.


Spotify: https://spoti.fi/3pYsFWM
YouTube: www.youtube.com/annakokkonen
Instagram: www.instagram.com/annakokkonen


Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen elämys. Edellytämme kaikilta yli 15-vuotiailta tilaisuuteen osallistuvilta kasvomaskin käyttöä.

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, Päälämpiö
Tapahtumajärjestäjä
Espoon kulttuurikeskus
Hinta
Vapaa pääsy! Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.