ma 26.07.2021 10.00 - to 29.07.2021 13.00

TaideValtausviikko - Uulu kuuluu

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo

Taidevaltausviikko ma-to klo 10-13.
Tervetuloa mukaan yhtenä viikon päivistä tai vaikka joka päivä!

Ma 26.7.
Tervetuloa säveltämään ikiomaa kesälaulua! Jokainen osaa ja pystyy. Pajassa tehdään Uulun muusikoiden Kari Lounelan ja Joonas Ojajärven avustuksella kappaleen sanoitus, sävellys ja sovitus!

Ti 27.7.
No nyt kun on oma biisi, tehdäänpä saman tien oma soitinkin! Kari Lounelan avulla suunnitellaan aivan uusia fantasiasoittimia, joilla voi säestää omaa laulua. Soittimet rakennetaan kierrätysmateriaaleista. OTA MIELELLÄÄN MUKAAN esimerkiksi tyhjä muovinen mehupullo, maitotölkki tai talouspaperihylsy.

Ke 28.7.
Jatketaan treenillä! Sekä fantasiasoittimilla että tavallisilla soittimilla loihditaan kasaan bändi, joka päivän aikana treenaa ja äänittää maanantaina tehdyn kappaleen Uulun muusikoiden liikkuvassa studiossa. Ohjaajina Kari Lounela ja Joonas Ojajärvi.

To 29.7.
Musavideon vuoro ja sitä ryhmän kanssa tekee Uulun yhteistyökumppani, monitaiteilija Pauli Hokkanen. Biisiin tehdään päivän aikana ryhmän ideoiden mukaan kuvaa joko liikkuvana tai staattisena - ja lopputulos on ihan alusta asti itse rakennettu musiikkivideo omalla biisilla, soittimilla, äänityksellä ja kuvalla varustettuna!

 

Järj. Kulttuurisuuskunta Uulu ja Lasten kulttuurikeskus Aurora
Tapahtuma on osa Kesä x Kaupunki -kokonaisuutta.

 

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Taidetalo / piha
Tapahtumajärjestäjä
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
Vapaa pääsy
Ikäsuositus
koululaisille ja yli 5-vuotiaile
Kesto
à 3 t