ke 15.09.2021 18.00 - 19.00

Satuseikkailu Antti Puuhaara

Espoon kulttuurikeskus, Tanssiteatteri Glims & Gloms - Kulttuuriaukio 2

Pinkopahvilan seutukotimuseossa on alkamassa Antti Puuhaara -näytelmän esitys. Yleisö on jo paikoillaan, kun museon henkilökunta saa puhelun teatteriseurueelta. On sattunut väärinkäsitys, seurue on ajanut vahingossa Pankopihvilään…

Jottei jo perinteeksi muodostunutta esitystä jouduta kokonaan perumaan, päättää museon henkilökunta ottaa rakastamansa kansansadun reippaasti haltuun ja kertoo siitä yleisölle oman raikkaan tulkintansa. Koska tarinassa on paljon henkilöitä ja satuolentoja, ottaa neuvokas henkilökunta museon esineet käyttöön. Samalla kansansadun elämänopit modernisoidaan vastaamaan nykyaikaisten museoiden arvoja.

Antti Puuhaara -satu on fantasiaseikkailu, jossa riittää mielikuvitusta ja jännitystä. Tervetuloa mukaan seikkailun pyörteisiin!

Esitys jatkaa Tuomo Railon odotettua koko perheelle suunnattujen teatteriesitysten sarjaa, jolle on tunnusomaista mukaansatempaavuus ja lämmin huumori. Esityksessä museon neuvokkaita työntekijöitä esittävät Tuomo Railon rinnalla huippukoomikot Johanna Keinänen sekä Kaisa Niemi. Lumoava satuseikkailu nostetaan lentoon projisoiduilla maalauksilla ja Leevi Lehtisen animaatioilla. Eläytymistä avittavat Karoliina Koiso-Kanttilan puvustus, Metti Nordinin lavastus ja Pasi Pehkosen valosuunnittelu.

Tapahtumapaikka
Louhisali
Tapahtumajärjestäjä
Espoon kulttuurikeskus
Hinta
12€/lippu, 28€/perhelippu
Kesto
60 min.