ke 06.10.2021 14.00 - 15.00

Senioriluento: Sankaripölyttäjät. Miksi pölyttäjät tulivat Talomuseo Glimsiin?

Espoon kaupunginmuseo, KAMU - Ahertajantie 5, 02100 Espoo

6.10 klo 14: Sankaripölyttäjät. Miksi pölyttäjät tulivat Talomuseo  Glimsiin ? 

Tervetuloa mukaan KAMUn Seniori-iltapäiviin! Senioreiden historiallisissa iltapäivissä kuullaan luentoja historiaan ja museotyöhön liittyen. 
Syksyn ensimmäisellä luennolla museolehtori Aino Osola ja koordinaattori Karoliina Salmelainen kertovat Talomuseo Glimsin sankaripölyttäjistä. 


Luento järjestetään Aitio-tilassa Näyttelykeskus WeeGeen toisessa kerroksessa koronatilanteen niin salliessa. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista luennoille. Ilmoittautuminen aukeaa luentoa edeltävänä keskiviikkona klo 15.30 ja ilmoittautua voi joko edeltävän luennon lopulla, puhelimitse numeroon 09 816 57052 tai KAMUn infotiskillä. 
Kahvitarjoilu järjestetään ennakkoilmoittautuneille kahvilassa. Kahvilipukkeen voi noutaa KAMUn infotiskiltä klo 13 lähtien luentopäivänä. Mikäli et ole ilmoittautunut ennakkoon voi infotiskiltä kysellä onko luennolla vielä tilaa. 
Noudatamme viranomaisten terveysturvallisuusohjeita ja rajoitteita. Jos koronaan liittyvät rajoitukset tiukentuvat, tulevat senioriluennot katsottavaksi KAMU Espoon kaupunginmuseon Youtube-kanavalle.

Lisätietoja luennoista ja ennakkoilmoittautumisesta löydät KAMUn nettisivuilta kohdasta Senioritoiminta

Kuva: Otakallio. Kuvaaja: Kalevi Korhonen, 1956/EKM.

Tapahtumapaikka
Näyttelykeskus WeeGee
Tapahtumajärjestäjä
KAMU Espoon kaupunginmuseo