Esiopetukselle

Öppiäiset keväällä 2021

Koronatilanteen vuoksi kirjastoissa järjestettävien työpajojen sijaan tarjotaan mahdollisuus toteuttaa Öppiäiset eskarissa: kirjastolainen laittaa pakettiin tarvittavat komponentit sekä kokoaa ennalta sovitusta aiheesta kirjakassin. Täyttämällä lomakkeen voit varata ryhmällesi paketit sekä valita noutokirjaston. Muistathan lainata kirjat ryhmän kirjastokortille nouton yhteydessä!

Ilmoittautuminen Öppiäisiin tapahtuu tämän lomakkeen kautta: https://webropol.com/s/oppiaiset2021kevat

Lisätietoa öppiäisiin ilmoittautumisesta antaa Espoon kaupunginkirjaston Öppiäis-koordinaattori, Éva Kelemen (eva.kelemen@espoo.fi)

 

Öppiäisagentti-koulutukset

Öppiäisagentti-koulutukset jatkuvat keväällä 2021! 

Kaikki esiopettajat voivat kouluttautua Öppiäisagenteiksi. Koulutus antaa lisävalmiuksia toteuttaa arjen teknologiaa esiopetuksen arjessa. Öppiäisten rakentaminen innostaa lapsia tutustumaan arjen teknologiaan luovuuden kautta. Öppiäinen voi näyttää miltä vaan – vain mielikuvitus on rajana. Minirobotit voi myös liittää eri teemoihin ja tarinoihin. Öppiäisiä rakennetaan esimerkiksi kierrätysmateriaalista ja pattereista. Kukin eskariopettaja osallistuu ensin Öppiäisagentti-koulutukseen ja sen jälkeen hänellä on valmius vetää Öppiäispajan robottien rakennusosuus itse. 

Lisätietoa koulutuksesta antaa varhaiskasvatuksen asiantuntija, Elina Pulli (elina.pulli@espoo.fi)

Tervetuloa Öppiäisten ihanaan maailmaan!