Etäoppitunnit

Body
ETÄOPETUSTUNTI: ESIHISTORIALLISTA ELÄMÄÄ, 60 MIN

Kivikauden tunnelmaan on nyt mahdollista päästä myös koululuokassa! Toiminnallisella etäoppitunnilla perehdytään tuhansia vuosia sitten eläneiden ihmisten elämään heidän käyttämiensä materiaalien, esineiden ja työtapojen avulla ja pohditaan, millaisia tulkintoja arkeologisista löydöistä syntyy. Suositellaan: Alakoulu (4.-6. lk), 2. aste 
 
Etäopetustunti toteutetaan Teams-sovelluksen avulla. Tuntia varten tarvitset internet-yhteyden, koneen jossa on mikrofoni ja kamera sekä laitteen jolla voit heijastaa etäopetuksen koneen ruudulta seinälle tai taululle koko luokan nähtäville. Laitteiden toimivuus kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen etätunnin alkua. Annamme tarvittaessa vinkkejä teknisten ongelmien ratkomiseen.
 

VARAUKSET


Ti–pe klo 11–15 p. 09 816 57052 tai sähköpostitse kaupunginmuseo@espoo.fi. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus- ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!