pe 06.08.2021 18.00 - 20.00

April Jazz Club: Johanna & Mikko Iivanainen Duo

Esbo kulturcentrum - Kulturplatsen 2, 02100 Esbo

Sångaren Johanna Iivanainen och gitarristen Mikko Iivanainen erbjuder en mjuk och smidig klubbkväll där duon framför sina egna kompositioner och jazzstandarder. Johanna Iivanainens exceptionellt vackra röst är känd från många sammanhang; dess känsliga kraft och nyansrikedom har använts av många jazzkompositörer från Henrik Otto Donner till Eero Koivistoinen och Antti Sarpila. Hennes make Mikko är också en känd gitarrist från många sammansättningar och har fått beröm för sina framträdanden i bland annat banden Loco Motife och Nordic Trinity. Mikko har släppt två soloalbum varav det senaste, A River Runs Through It, kom ut förra året.

Johanna Iivanainen, sång
Mikko Iivanainen, gitarr

Fritt inträde

Framträdandet äger rum på utescenen Amfi intill kulturhuset. Väderreservation.
Evenemanget är en del av helheten Sommar x Stad. Se hela programmet på www.espoo.fi/kaupunkitapahtumat och bekanta dig med Esbo kulturcentrums utbud på https://www.esbo.fi/sv-FI/Kultur_och_idrott/Kultur/Kulturcentrum_och_kulturhus/Esbo_kulturcentrum/Program/Utomhusevenemang

I evenemanget följs riktlinjerna för organisering av publikevenemang angående coronapandemin som utfärdats av huvudstadsregionens koordinationsgrupp för corona och Regionförvaltningsverket för Södra Finland.

Tapahtumapaikka
Esbo kulturcentrum, utescenen Amfi
Tapahtumajärjestäjä
Esbo kulturcentrum, April Jazz
Hinta
Fritt inträde