Tilat

Body

Tilat ja tilavuokraus

Lasten kulttuurikeskus Aurora on hurmaava kolmen rakennuksen kortteli keskellä kaupunkia, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella: upea Meijeri, tunnelmallinen Taidetalo ja toimistotilanakin toimiva Tilanhoitajantalo.

  • Meijeri, uusi, uljas juhla- ja kokouskäyttöön kunnostettu rakennus.
  • Taidetalo, lastenjuhliin erinomaisesti soveltuva tila.
  • Tilanhoitajantalo, josta löydät pienimuotoisiin kokouksiin tai vaikka etäpäivän viettoon soveltuvat tilat.

Kutsu koko suku ikimuistoisiin perhejuhliin, tai juhli merkkipäiviä ystävien kesken Meijerissä. Järjestä yhdistyksen tai työyhteisösi kokous varaamalla koko Meijeri, tai kutsu työporukkasi Meijerin viihtyisään salonkiin kokoustamaan. Järjestä riemukkaat lastenjuhlat Taidetalossa, tai kutsu tiimisi palaveriin Tilanhoitajantalon Onniin tai Lempiin. Nappaa kone kainaloon ja tule veloituksetta etäpäivätyöhön Tilanhoitajantalon rauhalliseen ympäristöön.   

Käyttöperiaate on selkeä: saat tilan käyttöösi käyttökorvausta vastaan. Kalustat tilan toivomallasi tavalla talon kalusteilla ja luovutat sen käytön jälkeen alkuperäisessä kunnossa. Voi tuoda tilaisuuteesi omat tarjottavat tai kutsua mieleisesi catering-yrityksen vastaamaan tarjoilusta.  Käyttökorvauksista lisää jokaisen talon kohdalla. Käyttökorvaus sisältää kunkin tilan käytön kalusteineen. Mahdollisista henkilöstökuluista veloitus erikseen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Peruutusehdot: käyttäjän peruessa vahvistetun varauksensa perimme peruutusmaksua seuraavasti:
Peruutus 90-61 vrk ennen tilaisuutta: 50 % käyttökorvauksesta tai arvioidusta käyttökulu
Peruutus 60-31 vrk ennen tilaisuutta: 75 % käyttökorvauksesta tai avioidusta käyttökulusta
Peruutus 30-0 vrk ennen tilaisuutta: 100 % käyttökorvauksesta tai arvioidusta käyttökulusta

 

Ripaus historiaa:

Lasten kulttuurikeskus Aurora on noussut 1700- ja 1800-luvuilla eläneen Träskändan kylän alueelle, jolla 1800-luvulla kukoisti Aurora Karamzinin isäpuoleltaan ostama Träskändan kartano. Kartanon päärakennuksen tuhouduttua tulipalossa 1888 Aurora Karamzin vietti kesiään nykyisen Lasten kulttuurikeskus Auroran Tilanhoitajan talossa. Auroran korttelin talot ovat palvelleet 1800- ja 1900-lukujen taitteessa muun muassa puutarha- ja meijerikouluna, meijerinä, kesäsiirtolana.

Espoon kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 12.10.1982 ostaa "Järvenperän kylän tila Aurorasommarhemmet RN:o 1:9" Espoon kaupungille. Peruskorjaustyöt alkoivat marraskuussa 2001 ja jo elokuun ensimmäisellä viikolla 2003 Espoon kaupungin kulttuuritoimen työntekijöitä muutti uusiin työtiloihin Auroraan.

Uuteen kukoistukseensa vuonna 2018 nostettu Auroran kortteli toivottaa sinut tervetulleeksi lasten kulttuurielämysten, juhlien ja kokousten pariin!

 

Esteettömyys:

Taidetaloon ja Meijeriin on esteetön kulku, invapysäköinti ja inva-wc:t. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

 

Catering-yhteistyökumppanimme:

Kun tarvitset Catering-palvelua, voimme lämpimästi suositella yhteystyökumppaneitamme:


Ota yhteyttä - tehdään tilaisuudestasi yhdessä ikimuistoinen!
aurora.tilat@espoo.fi

p. 046 877 3253