WeeGeen kesäleirit

Body

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2020 arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23-26. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), sis. ALV 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan. Leiriläiset on vakuutettu.

Näyttelykeskus WeeGeen kesäleiri-ilmoittautuminen avautuu torstaina 14.5. klo 15. Ilmoittautumislinkit päivitetään tälle sivulle. Ilmoittautuminen ei ole mahdollista sähköpostitse.
Näyttelykeskus WeeGee seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita aktiivisesti. Tällä hetkellä leirien suunnittelu ja valmistelu jatkuu normaalisti.

Erityishuomioita leiritoiminnan järjestämiseen

Leirille otetaan 15 lasta/leiri. Toiminnan aikana kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan sekä yhteistoimintaan. Painotamme, että riskiryhmään kuuluvia lapsia ei tulisi ilmoittaa mukaan leiritoimintaan. Leirille osallistuvia lapsia ohjataan leirien aikana noudattamaan tarkasti ohjeistuksia ja toiminnassa vältetään tilanteita, joissa ollaan suorassa kosketuksessa muiden leiriläisten kanssa. Noudatamme valtakunnallisia pandemiaohjeita.

Lapsen ei pidä tulla leirille, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos lapsi sairastuu päivän aikana, olemme yhteydessä huoltajaan.

Leirikirjeet

Leirikirjeet lähetämme ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostitse. Leirikirjeessä tiedotamme huoltajia tarkemmista leiriohjelmista sekä ohjeistuksista.

Leirimaksu

Leirimaksu maksetaan Näyttelykeskus WeeGeen lippukassalle ensimmäisen leiripäivän aamuna. Poikkeustilanteissa voimme laskuttaa leirimaksun, olethan tällöin ennakkoon yhteydessä sähköpostitse aulapalveluvastaava Tanja Knecktiin (tanja.kneckt @ espoo.fi). Laskutusta varten tarvitsemme maksajan henkilöllisyystunnuksen.

Osallistumisen peruminen

Vallitsevan tilanteen vuoksi leirin voi peruuttaa maksutta ennen leiriä. Lääkärin todistusta ei vaadita. Leiriläisen on jäätävä kotiin flunssaoireisena välittömästi. Peruuttaminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen weegee.kesaleirit@espoo.fi.

 

Makupaloja kesän leiriohjelmasta

EMMAn kesäleiripäivän aikana tutustutaan eläin- ja ympäristöaiheiseen taiteeseen eläytyen ja leikkien. Rakennetaan takapihan asukkaille luonnonmateriaaleista omia suoja-alueita, esimerkiksi istumapaikkoja elefantille tai ylikulkusiltoja muurahaisille.

KAMUn kesäleiripäivän teemana on lähiympäristö ja koti. Minkälaisessa paikassa sinä tykkäät asua ja miten Espoossa on asuttu ennen vanhaan?

Kellomuseon leiripäivänä tarkastelemme miten vuodenajat, kuu ja aurinko vaikuttavat ajan mittaamiseen. Päivän aikana teemme myös omat aurinkokellot ja kokeilemme miten ne toimivat. 

Lelumuseon leiripäivässä tehdään aikahyppy menneisyyden lapsuuteen! Tutkimme näyttelyn tarkastelemisen, draamaharjoituksen ja käsillä tekemisen keinoin, miten lelut ja lasten elämä ovat muuttuneet viimeisen sadan vuoden aikana.

ILMOITTAUTUMISLINKIT 

Linkit avautuvat torstaina 14.5.2020 klo 15. Yhdellä ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa vain yhden lapsen kerrallaan.

Viikon 23 leiri (TÄYNNÄ)

Viikon 24 leiri (TÄYNNÄ)

Viikon 25 leiri (Huom! Nelipäiväinen leiri) (TÄYNNÄ)

Viikon 26 leiri (TÄYNNÄ)

 

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi

Muutokset mahdollisia.

 

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WeeGeen kesäleiritunnelmaa. Kuva: Ari Karttunen / EMMA