ti 13.04.2021 13.30 - 14.15

Iltapäiväkonsertti: Santeri Rautiainen: Elämä kaikkine tunteineen (PERUTTU)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

 
Huom! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

***

Ti 13.4. klo 13.30

Santeri Rautiainen on nuori kitaristi, jolle innokkuus ja analyyttisyys eivät ole toisiaan poissulkevia elementtejä. Rautiainen on sukupolvensa aktiivisimpia konsertoijia: kesinä 2018-2020 hän soitti sooloresitaalit noin 40 kirkossa ympäri maata. Hän on esiintynyt viime aikoina myös Euroopassa. Kamarimusiikin parissa hän on työskennellyt niin Piazzollan kuin mikrotonaalisen nykymusiikin parissa.

Musiikillisen peruskivensä hän muurasi vuodesta 2012 eteenpäin opiskellessaan Sibelius-Akatemialla, opettajinaan Ismo Eskelinen ja Otto Tolonen. Sibelius-Akatemian jälkeen hän on opiskellut Alicanten yliopiston kitaristeille suunnatussa mestariohjelmassa, ja syksystä 2019 eteenpäin hän jatkaa musiikkiin tutustumista Carlo Marchionen johdolla Maastrichtin konservatoriossa.

Konsertissa kuullaan J.S. Bachin Sarja e-mollissa BWV 996, Luis de Narváezin Fantasioita kokoelmasta Los seys libros del delphín sekä Eduardo López-Chávarrin Sonaatti nro 2.

Kesto 45 min
Vapaa pääsy

Konsertti järjestetään Sellosalin lämpiössä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, Sellosalin ovet avautuvat 30 min ennen esitystä.

Tapahtumapaikka
Sellosali, lämpiö
Kesto
45 min