ti 13.04.2021 09.30 - 11.00

Yläkoululeffa: Eden

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Ti 13.4. klo 9.30 (KULPS! 7.-10.-lk)

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja nuoriso koolla. Itsevarma älykkö Aliisa (Aamu Milonoff), seurueensa keskipiste Jenna (Linnea Skog) ja hiljainen ja herkkä Panu (Bruno Baer) joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa. Vanhemmat ovat jossakin kaukana vaatimuksineen, odotuksineen ja juhlajärjestelyineen.

Innokas nuori pappi Tiina (Satu Tuuli Karhu) haluaa saada nuoret mukaan omaan riparikuplaansa. Kaikki eivät ole kuitenkaan valmiita pelaamaan samoilla säännöillä, ja harras leiritunnelma on vain toiveunta. Kuka leirillä määrää ja mihin pitäisi uskoa? Entä kuka saa ja kenet? Jännitteet kasvavat, kun ihastumiset ja vihastumiset vuorottelevat järisyttävän viikon ajan. Jossakin vaiheessa jokaisen on luovuttava roolistaan ja nähtävä elämä uusin silmin. Eden on Ulla Heikkilän ohjaama ja käsikirjoittama elokuva aikuistumisesta, vapaudesta ja suurista tunteista.

Elokuvaan liittyy opetusmateriaalia.

Ohjaus: Ulla Heikkilä, Suomi 2020
Kesto: 1 h 33 min
Rooleissa: Aamu Milonoff, Linnea Skog, Bruno Baer, Amos Brotherus, Jere Ristseppä, Satu Tuuli Karhu, Tommi Korpela, Irina Pulkka
Ikäraja: K7, suositellaan yläkouluikäisille

Vapaa pääsy, varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin

Ilmoittautumiset

Vapaa pääsy, varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin

Ikäsuositus
K7, suositellaan yläkouluikäisille
Kieli
suomi
Kesto
1 h 33 min