la 16.01.2021 10.00 - 14.00

SIIRTYY - Lauantaipajatus: Tulevaisuuden ihmekone

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Uusi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Millaisia laitteita ja koneita tulevaisuudessa voisi olla? Karkinpyöritin, hiustenletitin, lääkkeenkehitin, jäätelölennätin, moponkorjautin, roskankierrätin, metsänistutin? Vai voisikohan tulevaisuudessa olla sellainen 4D-puhelin, jolla voit nähdä toisen ihan todellisena ja vaikka halata kaveria? 

Tule mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan oma pieni ihmekoneesi kierrätysmateriaaleista! Voit halutessasi tuoda mukanasi jonkin kotoa löytyvän pienen kierrätysromun tai vaikka kartonkirasian koneen osaksi. Pajan ohjaa Ella Kautto. 

Paja sopii kaikenikäisille! Tervetuloa!

Vapaa pääsy!

Välitämme turvallisuudestasi! Ohjelma, väljyys sisätiloissa ja kulkureiteissä sekä hygienia on mietitty minimoimaan tartuntavaara, jotta kulttuurielämys saa ilahduttaa sinua myös tänä keväänä. Lue turvallisuusohjeemme täältä: https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/36029

Tilaisuus on Lasten kulttuurikeskus Auroran Taidetalossa, joka sijaitsee Auroran pihaan porteista tullessa pihan vastakkaisella puolella.

Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee tien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Taidetalo
Hinta
Vapaa pääsy
Kesto
4 t