Kurssit

Body

Aurorassa järjestetään kausittain vauvojen ja taaperoiden omia kursseja. 

Taidetta ja tunnetta vauvoille ja taaperoille kevätkaudella 2021!

Auroran vauva- ja taaperokursseilla lapsi pääsee yhdessä oman aikuisensa kanssa tutustumaan taiteen ja leikin maailmaan.  

Peruttu! VAUVOJEN VÄRIKYLPY ILLAT

Keskiviikkoisin 3.2. ja 10.2.2021 | Taidetalo 
klo 18-18.45

Värikylpy on lapsen ja vanhemman yhteinen lempeä taideseikkailu, jossa turvallisin värein tutkitaan ja tunnustellaan, maalataan ja makustellaan maailmaa. 

Kesto 45 min
Ikäsuositus: 1-3 v.

Hinta: 10€ / vauvakko.

Ennakkoilmoittautumiset: aurora.info@espoo.fi

 

Peruttu! VAUVA- JA TAAPEROTANSSIT
"Lennätä, liidätä, minut pilviin asti kiidätä. Keinuta, tanssita, vielä hellästi voit halata."  

Perjantaisin 5.-26.3.2021| Taidetalo 
Klo 10-10.45 (13 kk-3v) taaperot
Klo 11-11.45 (4-12 kk) vauvat

Taaperotanssitunneilla lapsi ja aikuinen liikkuvat, leikkivät ja tanssivat yhdessä. Tanssi antaa lapselle mahdollisuuden löytää rytmi ja liike omasta kehostaan. Kurssilla heittäydytään opettajan johdolla mukaan musiikkiin ja muodostetaan yhteinen luova kokemus tanssista. Kurssilla lapset ja aikuiset lähtevät mielikuvitusmatkalle yhdessä koko ryhmänä, mutta myös omalle vapaalle liikkumiselle jätetään tilaa. Mielikuvat, monipuolinen musiikki ja käytettävät välineet; kuten huivit, pallot ja höyhenet, innostavat tanssiin ja liikkumisen riemuun. Kurssilla harjoittelemme myös perusmotorisia taitoja ja loruttelemme. Kurssin tärkeimpänä tavoitteena on lapsen ja vanhemman iloinen yhdessäolo sekä tanssin luovan liikkeen tuottama hyvä olo molemmille.

Sylissä tanssittamalla vauva saa kokemuksia erilaisten liikkeiden rytmistä, musiikista ja äidin kehosta, jolloin vauva saa luontevasti kokemuksia myös omasta kehostaan. Yhteinen liikkuminen vahvistaa vauvan kehontietoisuutta. Vauvatanssi avaa äidille ja vauvalle mahdollisuuden löytää luovempi väylä yhteiselle vuorovaikutukselle. Tanssituntien pääpaino on ryhmän yhteisissä vauvan motorista kehittymistä ja aistien kehittymistä tukevissa tanssillisissa tuokioissa. Tunneilla on oma osionsa luovempaan tanssilliseen liikkumiseen, liikkeillä leikittelyyn sekä ilon, vapauden ja keveyden löytämisessä omaan ja yhteiseen liikkumiseen. Oleellista kuitenkin on jaettu tanssikokemus, liikkeen ja kosketuksen kautta tapahtuva vuorovaikutus sekä vanhemmat ja vauvan välillä että vauvoilla suhteessa toisiinsa. Vauvan ja vanhemman aisteja virittämään käytäme erilaisia välineitä, kuten huiveja, palloja tai leikkivarjon sekä monipuolista musiikkia. Vauvatanssikurssille voi tulla ilman aikaisempaa tanssikokemusta.

Hinta: 50€.

ILMOITTAUTUMISLINKKI/OSTOLINKKI PÄIVITTYY MYÖHEMMIN!

VAUVOJEN VÄRIKYLPY 

Perjantaisin 9-23.4.2021 | Taidetalo 
klo 9.45-10.30 (4-12kk)
klo 11-11.45 (12-18kk)

Värikylpy on lapsen ja vanhemman yhteinen lempeä taideseikkailu, jossa turvallisin värein tutkitaan ja tunnustellaan, maalataan ja makustellaan maailmaa. Matkan varrella syntyy muistoksi maalauksia.

Hinta: 30€

ILMOITTAUTUMISLINKKI/OSTOLINKKI PÄIVITTYY MYÖHEMMIN!