- Tapahtumat
- Toimijat
- EMMA – Espoon modernin taiteen museo
- Espoo Big Band
- Espoon Kaupunginteatteri
- Espoon kaupunginkirjasto
- Espoon kaupunginmuseo
- Espoon kulttuurikeskus
- Espoon Kuvataiteilijat
- Gallen-Kallelan Museo
- Helinä Rautavaaran museo
- Huvilamuseo Villa Rulludd
- JuuriJuhla–RotFest
- KAMU
- KannuKino
- Kannusali
- Karatalo
- Kaupunkitapahtumat
- Kino Tapiola
- Koulumuseo Lagstad
- Kulttuurikasvatus
- Lasten kulttuurikeskus Aurora
- Näyttelykeskus WeeGee
- PianoEspoo
- Saaristomuseo Pentala
- Sellosali
- Suomen Kellomuseo
- Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä
- Suomen luontokeskus Haltia
- TOTEM-teatteri
- Talomuseo Glims
- Tanssiteatteri Glims & Gloms
- Tapiola Sinfonietta
- Tapiolan kuoro
- Teatteri Hevosenkenkä
- Teatteri Taimine
- Unga Teatern
- Urkuyö ja Aaria
- Vindängen
- VocalEspoo
- Info
Talomuseo Glimsin -virtuaalinäyttely
Body
Glimsin sydän, ihana vanha tupa, on nyt kuvattu 360° -kuvilla. Kuvien avulla pääsee tutustumaan 200-vuotiaaseen asuin- ja kestikievaritaloon myös silloin kun museo on suljettuna tai kun itse ei pääse paikalle. 1900-luvun alun kauppapuodiksi sisustettuun Tilkki-Vihtorin mökki on kuvattu samalla teknologialla, eli entisajan virtuaaliostoksilla voi piipahtaa aina halutessaan.
Virtuaalivierailu on helppoa niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Kuvamateriaalia voi käyttää myös yhteisillä oppitunneilla tai museovierailun jälkeiseen kertaamiseen. Mitä ihmettä siellä tuvan katossa oikein roikkuikaan? Entäpä kauppapuodin katossa?
Talomuseo Glimsin virtuaalinäyttely on tuotettu yhdessä VRealin kanssa osana Espoon Digiagendaa ja Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -6Aika-hanketta.
Digikokeilussa luodaan ja testataan VR-sisältöjä (Virtual Reality, virtuaalitodellisuus) kasvatuksen ja opetuksen tueksi. Lukiolaisten kanssa tuotetaan ja hyödynnetään VR-sisältöjä muutamissa oppiaineissa Otaniemen ja Etelä-Tapiolan lukiossa. Lukiolaiset toimivat itse sisällöntuottajina ja kehittävät näin digitaalisia taitojaan. KAMU on mukana historian ja kuvataiteen kursseilla. Kokeilun tavoitteena on arvioida virtuaalitodellisuuden tarjoamia mahdollisuuksia ja sen soveltuvuutta lukioiden opetukseen. Erityisesti kevään aikana toteutetuissa kokeilussa saadaan kokemusta, kuinka virtuaalisisältöjä voidaan luoda ja hyödyntää etäopetuksessa.