Liput

Body text title
Lippujen varaaminen ja myynti, maksuvälineet

Body

Ennakkovaraukset

aurora.info@espoo.fi tai p. 046-8773253

Vapaa pääsy -tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, poikkeuksena päiväkoti- ja koululaisryhmät.

 

 

Lippujen myynti

Tapahtumatietojen yhteydessä kerrotaan, ostetaanko liput Aurorasta, Lippupisteestä vai Espoon kaupungin verkokaupasta

Ennakkoon Aurorasta varatut liput lunastetaan Auroran Meijeristä ennen esityksen tai tapahtuman alkua.

Lippupisteestä ostetut liput kannattaa tulostaa, jotta liput on helppo tarkastaa ennen esityksen alkua. Mobiilisovelluksessa saattaa ilmetä häiriöitä näyttöhetkellä. Mikäli Lippupisteen kautta myynnissä olevia pääsylippuja on jäljellä puoli tuntia ennen esitystä, ne myydään Auroran Meijerissä. Maksuvälineet lueteltu jäljempänä.

Vältämme korona-aikana käteismaksuja.

 

 

Maksuvälineet

Aurorassa voit maksaa liput kotimaisilla maksukorteilla, e-passilla, Eazybreak-mobiilisovelluksella, Edenred-kortilla, Smartum-kortilla ja Kaikukortilla. Työnantajan myöntämä kulttuurietu on henkilökohtainen, sillä voi lunastaa pääsylipun itselleen.

Vältämme korona-aikana käteismaksuja.

Laskutamme päiväkoti-ja koululaisryhmien liput.

Kaikukortti käy kaikkiin Auroran tapahtumiin (poikkeuksena kurssit, kerhot, leirit ja Käsityökoulu Robotin toiminta). Lisätietoa Kaikukortista: www.espoo.fi/kaikukortti ja www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti.

 

Kulttuurikaverin kanssa Auroraan

Haluaisitko osallistua kulttuuritilaisuuteen, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuraksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle. Kulttuurikaverin seura ja lippu ovat ilmaisia. Lue lisää Kulttuurikaveri-toiminnasta.