Kulttuurin kohtauspaikka Tapiolassa

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii professori Aarno Ruusuvuoren (1925-1992) suunnittelemassa entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa. Näyttelykeskuksessa on kaksi museota:  EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja Espoon kaupunginmuseo KAMU. WeeGeessä toimii museokauppa EMMA Shop ja kahvila Cafe Zoceria WeeGee. WeeGeen pihalla on arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo, joka on avoinna yleisölle toukokuusta syyskuuhun. WeeGee tarjoaa kävijöilleen inspiraatioita ja elämyksiä ympäri vuoden. Tervetuloa!

WeeGee avautuu yleisölle tiistaina 1.6. pitkän tauon jälkeen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjausten mukaisesti museoiden ja kulttuuritalojen näyttelytilat sekä muut näyttelytilat voidaan avata rajatulle asiakasmäärälle 1.6. alkaen. 

Huolehdimme turvallisesta näyttelykäynnistä suositusten mukaisilla turvallisuusohjeistuksilla ja reagoimaan tarpeen vaatiessa muuttuviin olosuhteisiin. WeeGeen väljissä tiloissa on turvallista vierailla ilman ennakkovarausta, mutta halutessasi voit varata sinulle sopivan vierailuajan etukäteen Lippu.fi:n verkkokaupasta, Lippu.fi:n puhelinpalvelusta, p. 0600 900 900 (mape 917, 2 € alkava min + mpm/pvm) tai Stockmannilta. 

Aukioloaikamme ovat
maanantai | suljettu
tiistai, lauantai, sunnuntai | 1117
keskiviikko, torstai, perjantai | 1119 (perjantai ilmainen sisäänpääsy klo 1719)

Cafe Zoceria WeeGee palvelee näyttelykeskuksen aukioloaikojen puitteissa. 

Lämpimästi tervetuloa jälleen taiteen, designin ja historian pariin WeeGeelle!

Lisätietoja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksista museoiden ja kulttuuritilojen osalta 27.5.2021 on luettavissa täältä.

WeeGeen paikoitustilat laajenevat vuonna 2021, pysäköintipaikat vähenevät tilapäisesti rakennustyön aikana

WeeGeen edustalle rakentuu uudet suojaisat ja laajemmat pysäköintitilat vuoden 2021 aikana. Pysäköintiluolaston louhinnan ja rakentamisen aikana 13.10.2020 – 1.10.2021 näyttelykeskuksen edustalla on käytössä noin 30 asiakaspaikkaa. Rakennustyömaa ei vaikuta näyttelykeskuksen saattoliikenteeseen ja esteettömiin pysäköintipaikkoihin.

Näyttelykeskukseen autolla saapuville suosittelemme käyttämään pysäköintitaloja ja -alueita Tapiolan keskuksessa, jossa sijaitsee myös Tapiolan metroasema ja bussiterminaali noin 700 metrin päässä.

Näyttelykeskus WeeGee toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi väljiin, turvallisiin tiloihin tutustumaan koko näyttelykirjoon.

Ajankohtaista

Pitkän linjan keräilija, kauppaneuvos Kyösti Kakkonen deponoi suomalaiseen lasiin ja keramiikkaan keskittyvän designkokoelmansa, Collection Kakkosen, EMMA – Espoon modernin taiteen museoon. Kokoelma avautuu yleisölle marraskuussa 2022. Lue koko uutinen: Kyösti Kakkosen ainutlaatuinen designkokoelma pysyvästi esille Näyttelykeskus WeeGeelle

Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevan EMMA-museon suosittuun Luova piirustus -taidepajaan voi nyt osallistua myös kotona. Lue lisää ja osallistu tästä.

Utopistinen designklassikko Venturo-talo täydentää Näyttelykeskus WeeGeen tarjontaa. Lue lisää tästä

Näyttelykeskus WeeGeen liput voi ostaa ennakkoon älypuhelimeen. Lue lisää tästä.

Saat ajankohtaista tietoa WeeGeen tapahtumista uutiskirjeestä. Voit tilata uutiskirjeen tästä

Ahertajantie | Flitarvägen 5 02100 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 3260 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

+358 9 816 31818 | weegee.info@espoo.fi