tor 12.08.2021 18.00 - 19.45

Popsessio livepodcast: F

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

To 12.8.2021 klo 18-19.45

Oletko koskaan miettinyt mistä lempikappaleesi todella kertoo, tai miten festarikeikat tehdään? Popsessio-podcast tarjoaa vastauksen näihin, ja moneen muuhun musa-aiheiseen kysymykseen.

Ohjelma on suositun musiikkitoimittaja Venla Kokkosen viihteellinen podcast. Jokaisessa jaksossa vierailee Suomen eturivin artisteja kertomassa urastaan ja tuotannostaan. Kuuntelija pääsee Venlan mukana musamaailman kulissien taakse, kuulemaan suosikkibiisien syntytarinat ja näkemään ihmisen artistin takana.

Soittoniekanaukion livepodcastissa Venlan artistivieraana on F. Luvassa sekä Venlan ja F:n keskustelu että livekeikka!

Tämän hetken kiinnostavimpiin artisteihin lukeutuva F julkaisi helmikuussa 2021 uuden kappaleen ‘Ihana’. Tämä on F:n ensimmäinen uusi julkaisu sitten viime keväänä ulos tulleen toisen albumin Mä oon vapaa. F julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma Gaalassa. Lahjakkuutensa lisäksi hän on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

Kesto 1 h 45 min

Vapaa pääsy

Esitys järjestetään Soittoniekanaukiolla Sellosalin edustalla. Huonolla säällä esitys siirretään Sellosalin lämpiöön.

Evenemangsplats
Soittoniekanaukio