Åtkomlighet

Body

Tillgänglighet


Genom Karahusets huvudingång kommer du med rullstol. Närmaste invalidparkeringsplats (1 plats) ligger bakom Karahuset. I Karahusets huvudentré finns en tillgänglig toalett. I Karahusets festsal finns plats för två rullstolar på övre raden. Festsalen saknar hiss. På första raden kan det enligt överenskommelse ordnas flera rullstolsplatser. Meddela i förväg om eventuella rullstolsplatser. Assisterande hundar är välkomna i Karahuset. Kontakta karatalo@espoo.fi i frågor som rör tillgänglighet eller ring informationen i Karahuset tfn 09 816 82708.

WLAN-förbindelse

I Karahusets entréhall finns trådlös internetförbindelse. Lösenordet hittar du på entréhallens vägg.
 

Kaikukortti

Med Kaikukortet kan du skaffa gratis inträdesbiljetter till kulturevenemang som är med i nätverket. De evenemang i Karahuset där Kaikukortti gäller har en markering vid evenemangets namn. Biljetter till evenemangen där Kaikukortti gäller kan fås i förväg från Lippupistes fullservicekontor (inte i webbutiken) och en timme före vid Karahusets ingång förutsatt att det finns biljetter kvar i Kaikukortti-kvoten. Kaikukortti-platserna är begränsade till antalet. Meddela numret på ditt Kaikukortti när du bokar eller köper biljetten. Var också beredd på att visa upp kortet på platsen. Tänk på att du måste betala en serviceavgift om du köper biljett via Lippupiste, trots att själva biljetten är avgiftsfri.

Ytterligare uppgifter om Kaikukortti:

Kaikukortti i Esbo och

Kulturpasset Kaikukortti

 

Till Karahuset med en kulturkompis

Vill du delta i ett kulturevenemang i Karahuset men tycker att det känns svårt att ta dig dit ensam? En kulturkompis är en volontär som du kan beställa som sällskap och stöd vid ett kulturbesök. Både kulturkompisen och kulturkompisens biljett är gratis.

Kulturkompis

 

Karahuset uppbär ingen separat garderobsavgift.