Välkommen till den förnyade Kannusali!

I Kannusalis lokaler får du njuta av fantastiska musikklubbar, filmer, evenemang för hela familjen och mycket mer, till exempel teaterföreställningar och stand up-kvällar! De mångsidiga lokalerna ligger i Kannbrobackens skyddsrum, en kort promenad från järnvägsstationen i Esbo centrum. Den stigande läktaren har 221 sittplatser. Läktaren kan dras in och då ryms det 300 åskådare  i salen.
 

Biljetter till Kannusali kan köpas i Lippu.fi eller en timme före föreställning, om det finns plats. 

Är du intresserad av att samarbeta med oss eller att ordna ett evenemang i Kannusali? Tveka inte att ta kontakt – vi förverkligar din vision! Simppu  Silaste, ansvarig producent: 050 594 2755 simppu.silaste@esbo.fi

 

Museerna öppnas begränsat – i juni utlovas mindre utomhusevenemang

Huvudstadsregionens koordineringsgrupp för corona bestämde vid sitt möte torsdag 27.5.2021 att bibliotek och museer öppnas i begränsad omfattning från 1.6.2021. Utställningscentret WeeGee öppnas för allmänheten från 1.6, medan de övriga kulturhusen i Esbo ännu hålls stängda. Evenemangs- och kulturtjänsterna i Esbo ordnar småskaliga utomhusevenemang under sommaren. Vi informerar närmare om programmet i början av juni.

Mer information om de nuvarande riktlinjerna vad gäller kulturobjekt och evenemang som getts av koordineringsgruppen för corona.

 

 

 

Kannusillankatu | Kannbrogatan 4 02770 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 77307 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo