Lokaler

Body

Uthyrning

 

Kannusalen


I Kannusalen ordnas konserter samt teater- och filmförevisningar. Den stämningsfulla salen med modern teknik möjliggör mångahanda föreställningar och evenemang. Scenen är 12 m x 8 m och kan mörkläggas. Kannusalen har ett högklassigt ljudåtergivningssystem samt teaterljus, videoprojektor och digital filmprojektor. Salongen är svagt sluttande och har 243 platser på tio rader. De uppträdande har rymliga omklädningsrum samt artistfoajé till sitt förfogande.

 

Nekka

Utrymmet Nekka med bord och vitduk.
Nekka

Allaktivitetsrummet Nekka finns i anslutning till Kannusalens entréhall. I Nekka finns videoprojektor, projektorduk samt ett piano. Nekka har plats för 60 personer. I det lilla köket finns diskmaskin, ugn, kaffekokare och kärl för sextio.

Kannusalen och Nekka kan hyras för offentliga tillställningar, möten och seminarier. Hyran för Kannusalen och Nekka beräknas specifikt för varje evenemang. Uthyrning och priser: Simppu Silaste, driftsmästare, tfn 050 594 2755 (vardagar kl. 9-17). E-post: simppu.silaste@espoo.fi

 

 

 

 

Tillgänglighet

Kannusalen och Nekka ligger i ett skyddsrum dit man kommer längs en ramp. Utrymmet uppnår inte kraven för rekommenderad fysisk tillgänglighet. Kom gärna med en medhjälpare om du använder rullstol. Personalen hjälper också vid behov, tfn 050 368 7931.