Om oss

På webbplatsen kulttuuriespoo.fi får du information om kulturevenemang och kulturaktörer i Esbo. Webbplatsen upprätthålls av Esbo stads resultatenhet för kultur.

Hur du använder webbplatsen

Vi har lyft fram en del evenemang på förstasidan. Alla evenemang visar webbplatsens alla kulturevenemang i kronologisk ordning. Du kan filtrera evenemangen med hjälp av sökvillkoren i evenemangskalendern på förstasidan. Aktörer i huvudmenyn leder till kulturaktörernas webbplatser.

Kulttuuriespoo.fi publiceras på tre språk: finska, svenska och engelska. Du kan välja språk på sidans övre kant. Webbplatsen är responsiv, så den fungerar smidigt i alla apparater från bordsdator till mobiltelefon.

Webbkakor

På kulttuuriespoo.fi används webbkakor (cookies) för att analysera användningen av webbplatsen. Webbkakor är information som sparats på din dators hårddisk eller webbläsare (till exempel din IP-adress, ditt operativsystem och vilken typ av webbläsare du använder samt uppgifter om vilka sidor du besökt på vår webbplats). Vi kan inte koppla ihop uppgifterna som vi samlar in med din identitet.

I inställningarna på din webbläsare kan du förhindra webbkakor. I inställningarna på din webbläsare kan du förhindra webbkakor (till exempel i Internet Explorer hittar du inställningen under verktygsikonen > Internetalternativ > Sekretess > Inställningar). Detta kan emellertid påverka webbplatsens funktion.

Uppgifternas riktighet

Vi strävar till att alla uppgifter är uppdaterade. Vi ansvarar dock inte för direkta eller indirekta kostnader eller olägenheter som förorsakas av fel eller tekniska problem på denna webbplats. Kulttuuriespoo.fi länkar till andra webbplatser. Vi ansvarar inte för innehållet på dessa.

Frågor och respons

Frågor och respons som gäller denna webbplats: 
kulttuuriespoo@espoo.fi

Frågor och respons som gäller ett visst evenemang:
kontaktuppgifterna finns på aktörernas webbplatser (kulturesbo.fi > Aktörer > välj aktör)
 

Kulttuurin tulosyksikkö | Resultatenheten för kultur | Cultural Unit
Karaportti 1
02610 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 30 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

kulttuuriespoo@espoo.fi