lör 11.12.2021 20.00 - 21.15

Laura Voutilainen

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Huom! Konsertti siirtyy koronavirustilanteen vuoksi, uusi ajankohta on 11.12.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lippurahojen palautusta voi hakea 31.3.2021 mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus 

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

Pahoittelemme tilannetta.

***

Jo lapsena musiikkiopinnot Lahdessa aloittanut Laura Voutilainen on määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti panostanut uraansa. Ensilevytyksestä on kulunut jo 25 vuotta, jona aikana hän on noussut suomalaisen musiikkimaailman kärkikaartiin. 

Läpimurtonsa Laura teki tammikuussa 1994, jolloin hänen esikoisalbuminsa ”Laura Voutilainen” julkaistiin. Kyseessä oli vuoden 1994 eniten myyty suomalainen albumi, joka päätyi noin 120 000:een suomalaiskotiin. Albumi poiki listoille muun muassa sellaiset hitit kuin ”Muuttanut oot maailmain”, ”Kerran”, ”Kyynelvirta” ja ”Sydäntuhkaa”. Tähti oli syttynyt!

 Myöhäisempään hittivirtaan voidaan laskea myös sellaiset kappaleet kuin ”Etelän yössä”, ”Vuoksi sun”, ”Neonvalot” ja ”En mielestäin sua saa”.

Voutilaisen viimeisin, järjestyksessä 13. albumi ”Miks ei” ilmestyi kesäkuussa 2017. Singleiksi jo ennakkoon kultaa myyneeltä albumilta poimittiin kappaleet nimikappale ”Miks ei”sekä ”Mä en kestä” ja ”Koska mä voin”.

Kesto 70 min, ei väliaikaa

Turvallisuusohjeet:

• Tilaisuuteen on myynnissä rajattu määrä asiakaspaikkoja turvavälit huomioituna. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen verkkokaupasta ruuhkien ja jonojen välttämiseksi.
• Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Tiloissa on tarjolla käsidesiä sekä paikat käsienpesulle.
• Edellytämme kaikilta yli 15-vuotiailta tilaisuuteen osallistuvilta kasvomaskin käyttöä.
• Huomioithan turvavälit ja pidä riittävää etäisyyttä muihin kaikissa tiloissa.
• Tulethan paikalle vain terveenä.

Evenemangsplats
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Arrangör
Espoon kulttuurikeskus, Central Line Entertainment
Pris
Liput 37 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi