fre 27.08.2021 18.00 - sön 29.08.2021 21.00

Espoo-päivä: Hollywoodland

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Pe 27.8., la 28.8. ja su 29.8.2021 klo 18 alkaen

Espoo-päivää vietetään lauantaina 29.8.2021. Sellosalissa järjestetään tänä vuonna osana Espoo-päivän ohjelmaa ainutlaatuinen upottava elämys: luvassa on esitys siitä, kuinka olla nähty, pidetty, rakastettu, kuinka paljon olet valmis uhraamaan menestyksen vuoksi, kuinka olla kuolematon.

Sellosali muuttuu elokuun viimeisen viikonlopun ajaksi Hollywoodlandiksi, jonka sisällä katsoja voi seurata hahmoja pyrkimässä menestykseen elokuvamaailman karussa feikkitodellisuudessa. Koe-esiintymisiä, onnistumisia, pettymyksiä, kateutta ja glamouria ja sen alla veresliha.

Yleisölle pääsymaksuton esitys tapahtuu Sellosalin kaikissa tiloissa: yleisö ei istu passiivisesti katsomossa vaan saa kulkea läpi tarinoiden verkon ja kurkistaa Hollywoodin elokuvastudioiden taianomaiseen maailmaan. Kehotamme upottautumaan elämykseen ja pukeutumaan glamorööiseimpään asuusi!

Esityksiin otetaan rajatusti katsojia ja ennakkoilmoittautuminen avataan elokuun alussa. 

Esityksen toteuttaa 00100Ensemble yhteistyössä Sellosalin, Tanssikoulu DCA:n, Sellon kirjaston sekä Musiikkiopisto Juvenalian kanssa. 00100Ensemble on esittävän taiteen ammattilaisryhmä, joka toteuttaa suuria, katsomottomia esityksiä erilaisiin tiloihin. Katsojan kokemus esityksen maailman sisällä on aina uniikki, mutta turvallinen ja viihdyttävä.

K-18

Esityksen kesto n. 1 h / ryhmä.

Tapahtuma on pääsymaksuton.

-

Esityksessä kuljetaan porrastetusti pienissä ryhmissä. Kerää oma 1-5 hengen porukkasi ja varmista pääsysi Hollywoodlandiin varaamalla paikkasi ajoissa!

Ilmoittautuminen avataan ti 10.8.2021 klo 10.00 – seuraa Sellosalin tiedotusta.

Tarkemmat esitysajat löydät ilmoittautumisen yhteydessä ja lisäohjeet saat sähköpostilla varattuasi paikkasi.

Huomioithan, että tapahtuma ei ole esteetön.
 

Lisätiedot:

Espoo-päivän sivut: espoopaiva.fi
00100ENSEMBLE: 00100ensemble.com
Musiikkiopisto Juvenalia: juvenalia.fi
Tanssikoulu DCA: tanssikouludca.fi

Evenemangsplats
Sellosali