Information

Body

Unik sal

Sellosalen, som ligger i anslutning till köpcentret Sello i Alberga, är en av huvudstadsregionens akustiskt sett mest högkvalitativa konsertsalar och har plats för 400 personer. Salen är ypperlig för akustisk musik och tack vare sin varierbara akustik lämpar sig den också utmärkt väl för elförstärkt musik, film och dans. Sellosalen nås lämpligt både med allmänna kommunikationsmedel och med bil. Gratis parkering i köpcentrets parkeringshus (5 h).  

Sellosalens virtualpresentation


VARIERANDE KVALITETSPROGRAM

Vi har årligen cirka 250 evenemang i Sellosalen. Programmet innehåller klassiska och populära konserter, opera, dans, teater och barnkultur. En gång i månaden omvandlas cafén till danssalong med svängande band av olika slag. Sellosalens stämningsfulla klubbkonserter är värda att uppleva! Toppartisterna som stiger upp på scenen kan ta sin publik. Barnens lördagar är temadagar för hela familjen, med föreställningar,aktiviteter och workshops både i salen och foajén.Dessutom bjuds barn och familjer dockteater, film och super populära barns konserter.

Läs mer om programmet


REPRESENTATIV SEMINAR- OCH FESTLOKAL

Sellosalen kan hyras av kulturaktörer, företag och privatpersoner. Salen har resurser för seminarier och evenemang med höga krav på arrangemang. Tack vare de flexibla lösningarna och den tekniska utrustningen kan salen smidigt anpassas enligt önskemål. Den representativa foajén med kafé och catering lämpar sig för olika slags evenemang. En supé vid sittande bord rymmer 200 personer medan 400 personer får rum på en buffet eller cocktail.

Läs mer om uthyrningen


KAFÉ

Konsert- och festrestaurang Vaudeville Catering Oy fungerar i Sellosalens högkvalitativa och atmosfäriska foajé. Den representativa foajén lämpar sig för olika slags evenemang. En supé vid sittande bord rymmer 200 personer medan 400 personer får rum på en buffet eller cocktail. Dessutom finns det rum på cirka 160 personer i Sellosalens terassen. Vid konserter och evenemang har kafé-baren fullständiga rättigheter.    

Foajén är en utmärkt lokal för möten, seminarier,bankett-ochkundevenemang eller familj-ochfödelsedagsfester.I foajénfinns också ljud och ljus teknik, möjligheten för scenen och utrymme för dans osv. Evenemang planeras individuellt förvarje kund. 

Vi föredrar inhemska ekologiska råvaror.

Order:
Vaudeville Catering Oy

Henna Ehrnstén tel. 0400 543 600, henna@hwf.fi
Petter Ehrnstén tel. 050 1786, petter@hwf.fi


Teknisk information 

Byggnadsår

2003

Arkitektplanering

Helin & Co

Akustikplanering

Insinööritoimisto Akukon Oy

Disponent

Esbo stad  / Fastighetscentralen och kulturenheten

Musiksalens storlek

590 m2

Antal platser i salen

395 / 351

Publikfoajéns storlek

300 m2

Scenens storlek

178 m2

Scenens djup

10,5 m

Scenens bredd

17 m

 

Soittoniekanaukio 1 A | Musikantplatsen 1 A 02600 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 3161 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

+358 9 816 21 | sellosali@espoo.fi